بوتاکس مو به هیچ عنوان حاوی مادهی سم بوتولینوم، مادهی اصلی بوتاکسی که برای چین و چروک پوست از آن استفاده میشود، نیست. در واقع، این روش درمانی و احیا، نامیست که بر اساس نحوهی کار این نوع محصول درمانی برای آن انتخاب شده است. درست مانند بوتاکس که با شل کردن عضلات به صاف شدن پوست کمک میکند، بوتاکس مو با پر کردن الیاف مو به پری و صافی آن کمک خواهد کرد.
بوتاکس مو در واقع درمانی است که به صورت عمقی موهای شما را نرم و تقویت میکند و طی این فرایند الیاف مو با مادهای مانند کراتین پوشانده میشود. در این روش هر تار مو، قسمت شکسته یا نازک آن از مواد پر میشود و در نهایت موها براقتر و پرتر به نظر میرسند.
چه کسانی میتوانند موهایشان را بوتاکس کنند؟
افرادی که پایین موهایشان به چند شاخه تقسیم شده است
موهای بسیار نازک که پُری و درخشندگی خود را از دست دادهاند
موهای آسیب دیده , موهای وز
افرادی که تمایل دارند موهایشان صاف شود
چه موادی در بوتاکس مو به کار میرود؟
مواد تشکیل دهندهای که در این روش استفاده میشود بسته به هر محصول و برند متفاوت است. اما به طور کلی این محصولات از ویتامینهای E، B5 و کمپلکس کلاژن تشکیل میشوند. انواع مواد مغذی مانند پروتئین ابریشم و گندم ( که سبب لختی و درخشانی توام موها میشود)، آمینو اسیدهای ضروری برای تغذیه مو، و همچین امگا 3 و 6 جزو موادی هستند که در مواد تشکیل دهنده بوتاکس مو به کار می روند.
بوتاکس مو چگونه انجام می شود؟
برای شروع، مو را با یک شامپو ملایم یک یا دو بار می شویند تا چربی از روی پوست سرتان حذف شود. دقت کنید که از نرم کننده و ماسک مو نباید استفاده شود.
بعد از شستشو، مو باید شانه شود تا گره های آن کاملاً باز شود. سپس مو را بخش بندی می کنند و مواد بوتاکس را روی آن می گذارند تا به خوبی به همه جای آن نفوذ کند. مو باید ماساژ داده شود تا مواد به خوبی جذب شود.
بوتاکس مو نباید بیش از 45 دقیقه روی سر بماند. سپس مو باید شسته شود و حدود 7 دقیقه آبکشی شود تا اطمینان حاصل کنید که دیگر موادی روی سرتان نباشد.
مرحله بعد استفاده از سشوار است. باید سشوار را به صورت عمودی در بالای سر بگیرید تا مو صاف شود و ساختار آن به هم نریزد. برای تاثیر بیشتر، از اتوی سرامیکی استفاده کنید تا ماندگاری را بالا ببرد و موها حالت ابریشمی و براق پیدا کنند.
دقت داشته باشید که هنگام تهیه مواد، از بهترین مواد بوتاکس مو استفاده کنید تا مضرات بوتاکس مو به حداقل برسد.
آیا بوتاکس مو در خانه امکان پذیر است؟
در پاسخ به این سوال باید بگوییم بله شما در خانه میتوانید موهایتان را بوتاکس کنید. البته بهتر است قبل از شروع کار و اقدام به خرید مواد اولیه حتما با یک کارشناس در این مورد مشورت داشته باشید. همچین حضور یک همراه که در هنگام سشوار کشی موهایتان به شما کمک کند نیز توصیه دیگر ما به شماست.با توجه به اینکه فرآیند بوتاکس مو، کاری زمان گیر است بهتر است دو الی 3 ساعت وقت خالی و بدون عجله برای آن در نظر بگیرید. نکته دیگر در مورد بوتاکس کردن مو در خانه این است که نوشتههای روی بسته بندی را با دقت بخوانید و به ترتیب گفته شده عمل نمایید.
جهت مشاهده و خرید ژل مو عطرآگین مدل قوی با قیمت عمده کلیک کنید
ماندگاری بوتاکس چقدر است؟
ماندگاری بوتاکس حدوداً بین 2 تا 4 ماه می باشد. درمان بوتاکس برای کسانی که به طور مداوم از رنگ مو، دکلره، سشوار و اتوی مو استفاده می کنند بسیار پیشنهاد می شود. برای ماندگاری بیشتر، توصیه می شود از شامپو های ملایم و بدون سولفات استفاده کنید.
مراقبت های بعد از بوتاکس مو چگونه است؟
معمولا مدت ماندگاری بوتاکس مو بین دو تا چهار ماه است. البته باید گفت که زمان دقیق ماندگاری در هر شخصی متفاوت است. پیشنهاد ما به شما این است که سعی کنید از شامپوهای کم سولفات یا بدون سولفات بعد از اعمال بوتاکس مو استفاده کنید. با این کار نتیجه به مدت طولانیتری حفظ میشود.
مزایای بوتاکس مو چیست؟
روش بوتاکس مو به روش موضعی، مزایای متعددی داد. بسیاری از افراد با روش تزریقی مشکل دارند و درمانهای موضعی را ترجیح میدهند. این نوع از درمان فقط روی ساقه مو اجرا میشود.از مزایای بوتاکس مو میتوان به این موارد اشاره کرد:
بهبود موخوره
براق کردن و نرم کردن انواع مو
تقویت موهای آسیب دیده
کاهش وز مو ،بهبود شرایط ساختار مو
این موارد جزو مزایایی است که برای بوتاکس مو، عنوان میشود و تاثیر فوقالعادهای در ظاهر مو دارد
آیا بوتاکس مو ضرر دارد؟
به طور کلی، محصولات بوتاکس مو، محصولاتی ایمنی برای استفاده هستند. ولی همچون دیگر روشهای درمانی مو، میتواند عوارضی مانند خارش پوست سر یا واکنشهای حساسیتی به دنبال داشته باشد.به همین دلیل اکیدا پیشنهاد میکنیم سعی کنید مواد بوتاکس مو، کمترین تماس ممکن با پوست شما را داشته باشد.
ضمن اینکه این روش حاوی مواد مضری مثل فرمالدهید نیست که در محصولات کراتینی پیدا میشود. به همین جهت، با وجود معایبی که دارد، معایب آن به اندازهای نیست که از انجام این شیوه درمانی، اجتناب کنید.